banner
banner1
banner2

bab kita

Babagan deskripsi pabrik

SHANGHAI CHENXU TRADING CO.,LTD

apa kita nindakake

Shanghai Chenxu Trading Co., LTD dumunung ing shanghai China, ana perusahaan teknologi dhuwur profesional spesialisasine ing R & D, produksi, dodolan lan layanan saka bahan nano mikro kemurnian dhuwur.Perusahaan kita duwe tim profesional sing spesialisasine ing riset produk alumina ultra alus sajrone 20 taun, lan ngenalake produksi bubuk lan peralatan pangolahan saka Jerman lan Rusia, sing bisa nyedhiyakake layanan sing apik lan dhukungan teknis profesional kanggo para pelanggan!

liyane >>

produk

Perusahaan teknologi dhuwur profesional sing spesialisasine ing R&D, produksi

liyane >>

aplikasi

Perusahaan teknologi dhuwur profesional sing spesialisasine ing R&D, produksi

  • 01

    Perusahaan pendukung utama kutha lan kabupaten, lan proyek dhukungan utama

  • 02

    Shanghai Chenxu Trading co., Ltd.minangka perusahaan sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan

  • 03

    5N 99.999% Ultra alumina kemurnian dhuwur ngisi longkangan teknologi domestik lan break monopoli teknologi manca

  • 04

    Sampel cepet kasedhiya, tim impor lan ekspor profesional

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
logo

kabar

Perusahaan teknologi dhuwur profesional sing spesialisasine ing R&D, produksi

news01

Inspeksi Pimpinan Pemerintah Kota lan Kabupaten

Pimpinan kutha lan kabupaten mriksa bale pameran, ngrungokake Shandong zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd)....

Pengenalan dhasar saka ...

Alumina kemurnian dhuwur minangka bahan kimia kanthi rumus kimia Al2O3, kanthi kemurnian luwih saka 99,99% sing kita kenal minangka ...
liyane >>

Tinjauan lan Prospek ...

Informasi dhasar: Pasar alumina duwe tren sing dikontrol rega ing 2020, lan produksi lan konsumsi alumina ...
liyane >>

Pengembangan pasar kab...

Miturut Laporan Riset babagan prospek riset lan investasi industri alumina kemurnian dhuwur China (...
liyane >>