News

Kabar

Kabar

  • introduksi dhasar saka alumina kemurnian dhuwur

    Alumina kemurnian dhuwur minangka bahan kimia kanthi rumus kimia Al2O3, kanthi kemurnian luwih saka 99,99% informasi penting alumina kemurnian dhuwur: Rumus molekul: Al2O3 Bobot molekul: 102 Titik lebur: 2050 ℃ Gravitasi spesifik: Al2O3 α Tipe 2.5- 3,95g/cm3 Wangun kristal: γ Tipe α jinis...
    Waca liyane
  • Tinjauan lan Prospek produksi alumina global ing 2020

    Informasi dhasar: Pasar alumina duwe tren sing dikontrol rega ing taun 2020, lan produksi lan konsumsi alumina tetep seimbang.Ing sawetara wulan pisanan 2021, amarga nyuda minat tuku peleburan aluminium, rega alumina nuduhake mudhun ...
    Waca liyane
  • Pangembangan pasar industri alumina kemurnian dhuwur China ing 2021

    Miturut Laporan Riset babagan prospek riset lan investasi industri alumina kemurnian dhuwur China (Edisi 2021) sing dirilis dening konsultasi informasi Limu, alumina kemurnian dhuwur nduweni kaluwihan saka kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur lan tahan suhu dhuwur, lan akeh digunakake ing. .
    Waca liyane
  • Produksi alumina global ing Mei

    Miturut data Asosiasi Aluminium Internasional, ing Mei 2021, output alumina global ana 12,166 yuta ton, mundhak 3,86% saben wulan;Tambah 8.57% saben taun.Saka Januari nganti Mei, output alumina global gunggunge 58.158 yuta ton, nambah taun-on-taun ...
    Waca liyane
  • Signing ceremony for investment cooperation of alumina project of Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd.

    Upacara penandatanganan kerjasama investasi proyek alumina Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd.

    Ing Desember 2020, upacara penandatanganan kerjasama investasi alumina saka Shandong Zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) dianakake ing zona pangembangan ekonomi Yiyuan.Kutha Zibo lan pimpinan kabupaten Yiyuan lan direktur pasangan koloid nasional ...
    Waca liyane
  • Local goverment Key supporting project

    Proyek pendukung utama pemerintah lokal

    Ing Februari 2021, Yiyuan County bakal fokus ing "enem tumindak mbisakake" lan "rolas tumindak tombol" kanggo pembangunan kualitas dhuwur, netepi construction project minangka titik wiwitan kanggo implementasine saka terobosan, lan nemtokake 105 proyek ndhukung tombol. ..
    Waca liyane
  • Local City and county Goverment leaders Inspection

    Inspeksi Pimpinan Pemerintah Kota lan Kabupaten

    Pemimpin kabupaten Zibo City lan Yiyuan mriksa bale pameran, ngrungokake rencana pangembangan Shandong zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) lan arahake arah pangembangan mengko.Pimpinan Pemerintah Kota lan Kabupaten: 1...
    Waca liyane
  • Shanghai Chenxu Trading company established

    Shanghai Chenxu Trading perusahaan diadegaké

    Perusahaan Shanghai Chenxu Trading diadegake, Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd. minangka perusahaan induk saka Shanghai Chenxu trading Co., Ltd. Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd. nyekeli 51% saham saka Shanghai Chenxu trading Co., Ltd.Perusahaan Zhanchi utamane kanggo Resea ...
    Waca liyane