Alumina

produk

alumina

  • 5N 99.999% high purity alumina

    5N 99.999% alumina kemurnian dhuwur

    Wêdakakêna alumina kemurnian dhuwur, uga dikenal minangka alumina, kanthi bobot molekul 102, yaiku bubuk amorf putih, sing umum dikenal minangka bauksit.

  • 5N 99.999% high purity alumina polycrystalline

    5N 99.999% polycrystalline alumina kemurnian dhuwur

    Alumina (Al2O3) minangka bubuk alus putih kanthi kemurnian luwih saka 99,99% dadi alumina kemurnian dhuwur

  • 5N 99.999% High Purity Activate Alumina

    5N 99.999% High Purity Aktifake Alumina

    Alumina digunakake ing katalis biasane khusus disebut "alumina aktif".Iki minangka bahan padhet sing keropos lan nyebar kanthi area permukaan sing gedhe.Lumahing microporous nduweni karakteristik sing dibutuhake kanggo katalisis, kayata kinerja adsorpsi, aktivitas permukaan, stabilitas termal sing apik, lsp.

  • 4N 99.99% high purity alumina ball

    4N 99,99% werni alumina kemurnian dhuwur

    Werni alumina, uga dikenal minangka bauksit aktif pemurnian banyu modern, minangka bahan padhet sing keropos lan nyebar lan nduweni karakteristik sing dibutuhake katalis.

  • 4N 99.99% high purity alumina polishing powder

    4N 99.99% bubuk polishing alumina kemurnian dhuwur

    Bahan: bubuk polishing alumina, bahan utama dikalsinasi ing suhu dhuwur α- Al2O3wêdakakêna.

    Atose Crystal: suhu kalsinasi kanggo nyiapake bubuk polishing alumina kudu dhuwur, umume ing ndhuwur 1600, supaya bisa mesthekake yen produk kasebut nduweni kekerasan sing apik.

  • 4N 99.99% high purity alumina slurry

    4N 99,99% slurry alumina kemurnian dhuwur

    Minangka lapisan, 4N 99,99% kemurnian dhuwur alumina slurry (aluminium oxide slurry) wis Applied kanggo diaphragm antarane kutub positif lan negatif baterei lithium kanggo muter peran saka resistance panas, resistance suhu dhuwur lan jampel, supaya minangka kanggo nyegah short sirkuit baterei daya amarga suhu dhuwur banget.

  • 4N 99.99% high purity alumina

    4N 99,99% alumina kemurnian dhuwur

    Alumina kemurnian dhuwur minangka bahan kimia kanthi rumus kimia Al2O3

    Bobot molekul: 102

    Titik lebur: 2050 ℃

    Gravitasi spesifik: Al2O3Tipe α 2.5-3.95g / cm3

    Wangun kristal: γ Tipe α

    Fitur: kemurnian dhuwur, ukuran partikel bisa dikontrol miturut proses, distribusi ukuran partikel seragam, bubuk hambar putih

  • 5N 99.999% high purity nano alumina

    5N 99.999% nano alumina kemurnian dhuwur

    Nano alumina minangka zat anorganik kanthi rumus kimia Al2O3lan bubuk kristal putih α 、 β , γ , δ , η , θ , κ lan χ Sewelas jinis kristal.