Global alumina production in May

新闻

Produksi alumina global ing Mei

Miturut data Asosiasi Aluminium Internasional, ing Mei 2021, output alumina global ana 12,166 yuta ton, mundhak 3,86% saben wulan;Tambah 8.57% saben taun.Saka Januari nganti Mei, output alumina global gunggunge 58.158 yuta ton, mundhak taun-taun 6.07%.Ing antarane, produksi alumina China ing Mei ana 6,51 yuta ton, mundhak 3,33% saben wulan;Tambah 10.90% saben taun.Saka Januari nganti Mei taun iki, produksi alumina China gunggunge 31,16 yuta ton, mundhak taun-taun 9,49%.

据国际铝业协会(IAI)统计,2021年7月全球冶金氧化铝产量1223万吨,较6月增长3.2%(虽然日均产量略低于同期),比 2020 年 7 月增长 8.0%

在短短七个月内,全球生产了 8230 万吨氧化铝。这比去年同期增长了 6.7%。

Ing pitung sasi, kira-kira 54% produksi alumina global teka saka China - 44,45 yuta ton, nambah 10,6% ing periode sing padha taun kepungkur.Miturut IAI, output alumina perusahaan China tekan rekor 6,73 yuta ton ing Juli, mundhak 12,9% ing sasi sing padha taun kepungkur.

南美、非洲和亚洲(中国除外)的氧化铝产量也有所增加。此外,IAI将独联体国家、东欧和西欧国家统一为一个集团。过去7个月,集团共生产氧化铝605万吨,同比增长2.1%。

Produksi alumina ing Australia lan Oseania ora bener-bener mundhak, sanajan saka segi pangsa pasar total, wilayah kasebut dadi nomer loro ing donya, mung nomer loro tinimbang China - mundhak meh 15% sajrone pitung sasi.Output alumina ing Amerika Utara wiwit Januari nganti Juli ana 1,52 yuta ton, nyuda taun-taun 2,1%.Iki mung wilayah sing ana penurunan


Wektu kirim: Oct-12-2021