Local City and county Goverment leaders Inspection

新闻

Inspeksi Pimpinan Pemerintah Kota lan Kabupaten

淄博市和沂源县领导视察展厅,听取山东展驰新材料有限公司(上海晨旭贸易有限公司)发展规划并指出后期发展方向。

当地市、县政府领导指出:

1)国产5N 99.999%高纯氧化铝的出现,标志着我国打破了国外高纯氧化铝技术的垄断。

2)山东展驰新材料科技有限公司 (上海晨旭贸易有限公司)应加大技术投入,提高产能,扩大市场份额,提供更多就业机会。

3)山东展驰新材料科技有限公司 (上海晨旭贸易有限公司)不仅是沂源县重点扶持企业,也是淄博市重点扶持企业。市、县两级领导将提供必要的资金支持、最佳的工作环境,并联系知名科研院所和高校,提供持续的技术支持。

Shandong zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) nglaporake kaya ing ngisor iki: Kanthi konsentrasi industri semikonduktor, industri diafragma baterei lithium, industri elektronik konsumen lan industri sapir menyang China, skala lan tingkat pertumbuhan pasar alumina kemurnian dhuwur ing China nemtokake manawa pasar kasebut minangka pasar khusus sing ora bisa diabaikan.Ngelingi siklus industri lan alangan entri, jurusan optimistis saben segmen pasar aluminium oksida kemurnian dhuwur kaya ing ngisor iki: dhuwur mburi> tengah tengah> kurang pungkasan.Alumina ultra-fine kemurnian dhuwur kanggo lapisan keramik diafragma baterei lithium minangka bagean pasar kanthi kenaikan paling gedhe, tingkat lokalisasi sing paling murah lan alangan teknis paling dhuwur ing mangsa ngarep.

山东展驰新材料有限公司(上海晨旭贸易有限公司)将根据这些细分市场,提升产能,提供差异化​​服务,抢占市场先机!

考察后市、县领导分别参观我公司展厅并会见厂领导。

1
3
2

Wektu kirim: Sep-23-2021