Market development of China’s high purity alumina industry in 2021

新闻

Pangembangan pasar industri alumina kemurnian dhuwur China ing 2021

Miturut Laporan Riset babagan prospek riset lan investasi industri alumina kemurnian dhuwur ing China (Edisi 2021) sing dirilis dening konsultasi informasi Limu, alumina kemurnian dhuwur nduweni kaluwihan saka kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur lan tahan suhu dhuwur, lan akeh digunakake ing elektronika. semikonduktor lan industri liyane.Alumina kemurnian dhuwur utamane digunakake kanggo nggawe substrat keramik kanggo sirkuit terpadu lan sensor otomotif.Iki minangka salah sawijining bahan sing paling akeh digunakake.

在中国,国内很多高纯氧化铝企业的标称产能都在数千吨左右。事实上,它们大多集中在荧光粉等低端市场。但国内部分企业纯度已达到4n5以上,在纯度上与国外龙头企业没有差距。在蓝宝石衬底方向的应用可实现进口替代。但在粒径方面,国外企业可以做到30nm(nm)以下,与国内大部分企业还有一定差距。因此,目前锂电池隔膜用氧化铝主要由住友化学等国外厂商提供。

Ing lapangan aplikasi sapir, perusahaan produksi alumina kemurnian dhuwur domestik duwe kaluwihan kinerja biaya sing jelas lan luwih cedhak karo pelanggan sacara geografis, sing mesthi duwe kaluwihan gedhe.Ing wektu sing padha, ing bidang alumina kemurnian dhuwur-dhuwur, kanthi kemajuan teknologi perusahaan domestik, perusahaan domestik kanthi teknologi terkemuka lan kinerja biaya dhuwur bakal cepet nyadari substitusi impor, lan mlebu pasar internasional kanggo ngekspor dhuwur. - kemurnian alumina.

由于国内高纯氧化铝市场高端进口垄断,低端饱和,高纯氧化铝替代进口,满足国内市场需求将是发展趋势。

Pangembangan industri alumina kemurnian dhuwur ing China relatif pungkasan lan isih ana ing tahap awal.Saiki, proses produksi utama yaiku proses Bayer sing luwih apik.Ing tahap iki, produk domestik utamane yaiku alumina 4N, lan ana sawetara perusahaan domestik sing bisa ngasilake produk 5N.Ing taun 2019, output industri alumina kemurnian tinggi China yaiku 7600 ton, dikarepake 15700 ton, lan impor net tekan 8100 ton.Ing taun 2020, output industri alumina kemurnian tinggi China yaiku 8280 ton, panjaluke 17035 ton, lan impor net tekan 8750 ton.

山东展驰新材料有限公司(上海晨旭贸易有限公司)生产的5N 99.999高纯氧化铝,填补了国内技术空白,打破了国外技术垄断。


Wektu kirim: Oct-12-2021