Review and Prospect of global alumina production in 2020

新闻

Tinjauan lan Prospek produksi alumina global ing 2020

基本信息:

2020年氧化铝市场呈现价格受控的趋势,氧化铝的生产和消费保持了相当的平衡。2021年前几个月,由于铝冶炼厂采购兴趣降低,氧化铝价格呈现大幅下跌趋势,但随后随行情反弹回升。

2020年1-10月,全球氧化铝产量11046.6万吨,比去年同期的10986.6万吨微增0.55%。冶金级氧化铝产量10406.8万吨。

Ing 10 wulan pisanan, produksi alumina China mudhun 2,78% saben taun dadi 50,032 yuta ton.Kajaba China, produksi tambah ing Afrika lan Asia (ora kalebu China), Eropah Wétan lan tengah lan Amérika Kidul.Ing Afrika lan Asia (kajaba China), output alumina ana 10,251 yuta ton, mundhak 19,63% saka 8,569 yuta ton ing periode sing padha taun kepungkur.Output saka Eropah wétan lan tengah ana 3.779 yuta ton, mundhak 2.91% saka taun kepungkur 3.672 yuta ton;Output saka Amérika Kidul ana 9.664 yuta ton, 10.62% luwih dhuwur tinimbang 8.736 yuta ton taun kepungkur.Oseania minangka produser alumina paling gedhe nomer loro sawise China.Wiwit Januari nganti Oktober 2020, output alumina ing wilayah iki ana 17,516 yuta ton, dibandhingake karo 16,97 yuta ton taun kepungkur.

供求关系:

Alcoa ngasilake 3.435 yuta ton alumina ing kuartal kaping telu 2020 (ing 30 September), mundhak 1.9% luwih saka 3.371 yuta ton ing periode sing padha taun kepungkur.Kiriman pihak katelu ing triwulan III uga mundhak dadi 2.549 yuta ton saka 2.415 yuta ton ing triwulan II.Perusahaan ngarepake yen amarga tingkat produksi saya mundhak, prospek kiriman alumina ing taun 2020 bakal mundhak 200000 ton dadi 13,8 - 13,9 yuta ton.

Ing Juli 2020, aluminium global UAE entuk kapasitas nameplate 2 yuta ton alumina sajrone 14 wulan sawise kilang alumina al taweelah dioperasikake.Kapasitas iki cukup kanggo nyukupi 40% kebutuhan alumina EGA lan ngganti sawetara produk impor.

海德鲁在其第三季度业绩报告中表示,其铝矾土精炼厂正在将产量提高到规定的产能。8 月 18 日,Hydro 停止了从 Paragominas 到 Alunorte 的铝土矿运输管道的运营,以提前修复,更换部分管道,暂时停止 Paragominas 的生产,并将 Alunorte 的产量减少到总产能的 50%。10月8日,paragominas复产,alunorte开始增产630万吨铭牌产能。

Produksi alumina Rio Tinto samesthine bakal mundhak saka 7,7 yuta ton ing taun 2019 dadi 7,8 nganti 8,2 yuta ton ing taun 2020. Perusahaan kasebut nandur modal US $ 51 yuta kanggo nganyarke peralatan kilang alumina Vaudreuil ing Quebec, Kanada.Kacarita telung bangunan hemat energi anyar lagi dibangun.

另一方面,印度安得拉邦政府允许安拉克铝业有限公司委托其位于维沙卡帕特南马卡瓦拉帕莱姆的拉查帕利氧化铝精炼厂。

Joyce Li, analis senior SMM, nyatakake yen ing 2020, bisa uga ana kesenjangan pasokan 361000 ton ing pasar alumina China, lan rata-rata operasi taunan pabrik aluminium oksida yaiku 78,03%.Ing awal Desember, kapasitas produksi alumina 68,65 yuta ton ing antarane kapasitas produksi ana 88,4 yuta ton saben taun.

贸易聚焦:

Miturut data sing dirilis dening Kamentrian ekonomi Brasil ing Juli, ekspor alumina Brazil mundhak ing Juni, sanajan tingkat wutah kalem dibandhingake karo sasi sadurunge.Ing wulan Mei 2020, ekspor alumina Brasil mundhak paling ora 30% saben wulan.

Saka Januari nganti Oktober 2020, China ngimpor 3,15 yuta ton alumina, mundhak taun-taun 205,15%.Dikira ing pungkasan taun 2020, impor alumina China samesthine bakal stabil ing 3,93 yuta ton.

短期前景:

Joyce Li, analis senior ing SMM, prédhiksi yen 2021 bakal dadi puncak kapasitas produksi alumina China, dene oversupply ing jaban rangkah bakal saya tambah lan tekanan bakal mundhak.


Wektu kirim: Oct-12-2021