Company news

新闻

Warta perusahaan

  • Signing ceremony for investment cooperation of alumina project of Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd.

    山东展驰新材料有限公司氧化铝项目投资合作签约仪式

    Ing Desember 2020, upacara penandatanganan kerjasama investasi alumina saka Shandong Zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) dianakake ing zona pangembangan ekonomi Yiyuan.Kutha Zibo lan pimpinan kabupaten Yiyuan lan direktur pasangan koloid nasional ...
    阅读更多
  • Local goverment Key supporting project

    地方政府重点扶持项目

    Ing Februari 2021, Yiyuan County bakal fokus ing "enem tumindak mbisakake" lan "rolas tumindak tombol" kanggo pembangunan kualitas dhuwur, netepi construction project minangka titik wiwitan kanggo implementasine saka terobosan, lan nemtokake 105 proyek ndhukung tombol. ..
    阅读更多
  • Local City and county Goverment leaders Inspection

    当地市县政府领导视察

    Pemimpin kabupaten Zibo City lan Yiyuan mriksa bale pameran, ngrungokake rencana pangembangan Shandong zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) lan arahake arah pangembangan mengko.Pimpinan Pemerintah Kota lan Kabupaten: 1...
    阅读更多
  • Shanghai Chenxu Trading company established

    山东瞻驰新材料有限公司(上海晨旭贸易有限公司)

    Perusahaan Shanghai Chenxu Trading diadegake, Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd. minangka perusahaan induk saka Shanghai Chenxu trading Co., Ltd. Shandong Zhanchi New Materials Co., Ltd. nyekeli 51% saham saka Shanghai Chenxu trading Co., Ltd.Perusahaan Zhanchi utamane kanggo Resea ...
    阅读更多