Industry news

新闻

Warta industri

  • 高纯氧化铝基本介绍

    Alumina kemurnian dhuwur minangka bahan kimia kanthi rumus kimia Al2O3, kanthi kemurnian luwih saka 99,99% informasi penting alumina kemurnian dhuwur: Rumus molekul: Al2O3 Bobot molekul: 102 Titik lebur: 2050 ℃ Gravitasi spesifik: Al2O3 α Tipe 2.5- 3,95g/cm3 Wangun kristal: γ Tipe α jinis...
    阅读更多
  • 2020年全球氧化铝产量回顾与展望

    Informasi dhasar: Pasar alumina duwe tren sing dikontrol rega ing taun 2020, lan produksi lan konsumsi alumina tetep seimbang.Ing sawetara wulan pisanan 2021, amarga nyuda minat tuku peleburan aluminium, rega alumina nuduhake mudhun ...
    阅读更多
  • Pangembangan pasar industri alumina kemurnian dhuwur China ing 2021

    Miturut Laporan Riset babagan prospek riset lan investasi industri alumina kemurnian dhuwur China (Edisi 2021) sing dirilis dening konsultasi informasi Limu, alumina kemurnian dhuwur nduweni kaluwihan saka kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur lan tahan suhu dhuwur, lan akeh digunakake ing. .
    阅读更多
  • 5月全球氧化铝产量

    据国际铝业协会数据,2021年5月,全球氧化铝产量1216.6万吨,环比增长3.86%;同比增长8.57%。1-5月,全球氧化铝总产量5815.8万吨,同比增长...
    阅读更多